Bezbednost vozila i pouzdanost online kupovine

Odlučili ste da kupite poklon svom mališanu, želite da to bude nešto zabavno, nešto što će ga baš obradovati! Već vidite okice koje sjijaju od uzbuđenja i prstiće koji nemirno igraju od želje da otvore poklon i vide šta se nalazi u toj veeelikoj kutiji… Otvarate svoj pretraživač i nalazite se u moru igračaka koje su vam ponuđene. Koju odabrati? Kako znati šta je pouzdano?

Prva stvar koja zanima svakog roditelja koji želi da pokloni svom detetu igračku jeste da li je ona bezbedna za korišćenje i ispunjava sve neophodne standarde. Kako da budete sigurni da li ste napravili dobar izbor? Mi sami vam nećemo mnogo govoriti o tome. Umesto toga, predstavićemo vam naše dugogodišnje rezultate.

Naša tradicija poslovanja duga je već uspešnih 12 godina. U toku proteklog perioda uspeli smo da ostavimo pečat sigurne i pouzdane firme o čemu upravo i govori naše dugogodišnje prisustvo na tržištu. Počeli smo skromno, ali smo kostantnim kvalitetom razvili poverenje, a sa svim tim je došao i naš dalji rast i napredak na tržištu. Izdvojili smo se kao pouzdan brend sa kvalitetnom ponudom vozila za vaše mališane i svakom porudžbinom koju nam pošaljete, nastojimo da opravdamo vaše poverenje.

Dodatno, o bezbednosti vozila na akumulator, kao i ostalih proizvoda iz ponude govori i sertifikat kojim smo nagrađeni da poslujemo u skladu sa sledećim normama:

  • EMC – Elektromagnetska kompatibilnost je sposobnost uređaja ili sistema da funkcioniše na zadovoljavajući način u svom elektromagnetskom okruženju, a da pri tom sam ne stvara nedopustive elektromagnetske smetnje nijednom drugom uređaju koji se nalazi u okruženju.
  • AS CE – „Conformité européenne“ (engl. European Conformity) jeste zakonska obaveza za proizvod koji je namenjen prodaji u Evropskoj Uniji (EU), a proizilazi iz određenih Evropskih Direktiva. CE znak ne podrazumeva da je proizvod napravljen u zemljama Evropske Unije, ali podrazumeva da je proizvod ocenjen pre stavljanja na tržište, tj. da zadovoljava osnovne zdravstvene, bezbedonosne i ekološke zahteve. Uređaji proizvedeni u trećim zemljama a koji se prodaju u EU, takođe moraju da primene CE označavanje.
  • EN 62115 – Bezbednost električnih igračaka
  • EN 71-1/-2/-3
    o Deo 1 – Mehanička i fizička svojstva: U ovoj sekciji postoji preko 30 testova koji se moraju proći kako bi se ispunili zahtevi o bezbednosti korišćenja proizvoda.

    o Deo 2- Zapaljivost: Većina materijala koji se koriste za proizvodnju igračaka jesu zapaljivi ukoliko su izloženi odgovarajućem zapaljivom izvoru. Kako bi se smanjio rizik od bilo kakvih nesreća i povreda, svi materijali moraju proći niz testova kako bi njihovo korišćenje u proizvodnji bilo dozvoljeno i maksimalno bezbedno.

    o Deo 3 – Migracija određenih hemijskih elemenata: Treći deo se bavi izučavanjem hemikalija koje se nalaze u igračkama i u kom su nivou prisutne. Od jula 2013. uvedene su još veće restrikcije za korišćenje metala u igračkama. Sada postoji 19 vrsta metala čije je korišćenje zabranjeno.

Samo je nadležna komisija u mogućnosti da izda sertifikate EN 71-1/-2/-3.

Naša najveća nagrada jeste poverenje naših kupaca koje nam svakom saradnjom iznova ukazuju i veruju nam već dugih 12 godina. Zahvaljujući vama i dalje rastemo i uvek smo motivisani da za vas pronađemo najkvalitetnija vozila. Zadovoljstvo naših korisnika je jedan od najvažnijih sertifikafa kojim možemo da se pohvalimo.

Mi smo tu da vašim mališanima ponudimo samo najbolje i vama pomognemo da ih iznenadite i uživate u njihovoj radosti dok ih posmatrate kako otvaraju svoj novi poklon u iščekivanju da se što pre oprobaju kao maleni vozači. Izaberite model i boju koja odgovara baš vašim mališanima. Sa Euro Bajk automobilima će im svaki dan biti avantura, a vožnju će sigurno zavoleti od malih nogu!