Kvalitet pre svega

Koliko ste puta svom mališanu poklonili igračku autić i gledali ga kako nestrpljivo čeka da se igra sa njom? Kakve ste sve fantastične maštovite priče o avanturama sa autićima čuli do sada? Sada kada je vaše dete poraslo, došao je trenutak da dobije svoj pravi automobil na akumulator koji će ga zaista odvesti na potpuno novi nivo igre. Svi momenti koji su do sada bili samo deo njegove mašte, počinju da se ostvaruju.

Eurobajk ima tradiciju poslovanja dugu već 12 godina. Svoju istrajnost na tržištu postigao je zahvaljujući poverenju koje kao firma stekao, kvalitetnim proizvodima u svojoj ponudi i pouzdanošću koju je strpljivo gradio od prvog dana. Ono po čemu se naša ponuda zaista izdvaja jesu visokokvalitetni proizvodi od strane licenciranih i svetski poznatih brendova.

Ono što nam je svima zajedničko, jeste težnja da našim mališanima pružimo najbolje što možemo. U želji da vam izađemo u susret sa tim, trudimo se da vam uvek ponudimo ono najbolje. Kod nas možete pronaći veliki izbor autića na akumulator, bicikala i guralica za različite uzraste. Bilo da vam treba poklon za devojčice ili dečake, kod nas za svakog možete pronaći nešto!

Uz novi novi autić, svaki izlazak iz biće mnogo lakši – uz auto na akumulator igranje u kući, gledanje TV-a ili igranje igrica na telefonu biće na poslednjem mestu. Nova igračka će vaše dete povesti u novu avanturu i svaki dan će biti potpuno nova zabavna priča. Najveća prednost auta na akumulator je to što od malih nogu kod dece stavra osećaj za orijentaciju i poboljšava im koordinaciju. Takođe, razvijaju osećaj za prostor, motoriku dok upravljaju vozilom i ljubav prema vožnji.

Kada je u pitanju bezbednost naših mališana, tu ne pravimo kompromis. Dobili smo razne sertifikate koji potvrđuju bezbednost svih naših proizvoda, a pored toga uvozimo isključivo od licenciranih i svetski priznatih brendova. U našoj ponudi možete pronaći modele svetskih automobilskih kuća kao što su BMW, Audi, Maserati, Mercedes, Range Rover, kao i Land Rover.

Autići će vašoj deci pružiti potpuno novu dimenziju zabave. Radosno će čekati odlazak u park kako bi provozali svoj novi auto. Sve maštarije od ranije postaju stvarne i svaka nova vožnja je doživljaj za sebe. Možete uzeti vozila kojima će oni sami upravljati, a imamo i ona koja vi možete kontrolisati preko daljinskog upravljača, dok vaši mališani ne nauče sami da rukuju vozilom. Jako je važno da detaljno pročitate sva uputstva, koja obavezno dolaze sa svakim vozilom. U njima pored uputstva za sklapanje, punjenje i pokretanje vozila, stoje i objašnjenja o rukovanju vozilom. Radi najveće bezbednosti vašeg deteta, dobro proučite

kako se vozilom upravlja i naučite dete da pravilno koristi igraču. Ukoliko se vozilo pravilno koristi, onako kako je napisano u uputstvu, vaše dete će biti bezbedno, a time ćete obezbediti i dugotrajnost igračke. Pravilna upotreba autića, produžiće mu vek i vas će spasiti skupih popravki kvarova do kojih može doći nepravilnom upotrebom.

Koji god auto da izaberete, sigurni smo da sreći vašeg deteta neće biti kraja. Razviajte im motoriku i koordinaciju od malena, na najbolji mogući način – kroz igru!

Euro Bajk vozila na akumulator su tu da vašem detetu pruže najkvalitetnije iskustvo i pobrinu se za puno smeha, dobru zabavu i svakodnevne avanture.